Niedobór B12

Moderator: moderator

foka
Posty: 625
Rejestracja: 24 lip 2013, 15:46

20 paź 2015, 6:56

Bo wołowinę trzeba umieć przyrządzić... To nie takie proste.
kurkuma
Posty: 187
Rejestracja: 21 lip 2013, 7:49

23 paź 2015, 10:42

Gotowana jest chyba najbardziej miękka.
zarenka
Posty: 124
Rejestracja: 07 mar 2014, 11:48

03 lis 2015, 10:32

Chyba najwięcej będzie miał tatar ;)
Inq
Posty: 101
Rejestracja: 07 sty 2015, 5:59

09 lis 2015, 9:47

Najwięcej, bo surowy, jasne. Tylko ja się jakoś boję ... :(
Brug
Posty: 142
Rejestracja: 07 maja 2014, 9:41

10 lis 2015, 8:21

Czego się boisz>? Trzeba tylko znaleźć dobre źródło.
foka
Posty: 625
Rejestracja: 24 lip 2013, 15:46

23 lis 2015, 8:19

Sporo jest też w rybach, najwięcej w szczupaku, trochę mniej w łososiu, pstrągu a także znanych i lubianych śledziach i makreli :)
Jakie wartości są w zielonych warzywach rith?
Awatar użytkownika
Prześwit
Posty: 3422
Rejestracja: 13 lip 2013, 4:26

24 lis 2015, 6:57

Też się chętnie dowiem, bo wujek Google nic nie mówi :)
kurkuma
Posty: 187
Rejestracja: 21 lip 2013, 7:49

28 lis 2015, 17:08

Serio więcej?! to dlaczego się mówi, że wegetarianie mają za mało wit B12?
ODPOWIEDZ