• Zapraszamy do prowadzenia dyskusji i zamieszczania komentarzy.
  • Tematy zgrupowane sa w kategorie.
  • Dla nas liczy się Twoje zdanie – bądź aktywny na FORUM!
Choroby
i dolegliwości
Ciąża
i dziecko
Seks
i sprawy intymne
Uroda Zdrowy
styl życia
Off topic
Indeks witryny Choroby i dolegliwości Układ krwionośny Niedobór B12

Niedobór B12

Moderator: moderator


Post 20 paź 2015, 6:56

Posty: 625
Bo wołowinę trzeba umieć przyrządzić... To nie takie proste.

Post 23 paź 2015, 10:42

Posty: 187
Gotowana jest chyba najbardziej miękka.

Post 03 lis 2015, 10:32

Posty: 124
Chyba najwięcej będzie miał tatar ;)

Post 09 lis 2015, 9:47
Inq

Posty: 101
Najwięcej, bo surowy, jasne. Tylko ja się jakoś boję ... :(

Post 10 lis 2015, 8:21

Posty: 142
Czego się boisz>? Trzeba tylko znaleźć dobre źródło.

Post 23 lis 2015, 8:19

Posty: 625
Sporo jest też w rybach, najwięcej w szczupaku, trochę mniej w łososiu, pstrągu a także znanych i lubianych śledziach i makreli :)
Jakie wartości są w zielonych warzywach rith?

Post 24 lis 2015, 6:57

Posty: 3422
Też się chętnie dowiem, bo wujek Google nic nie mówi :)

Post 28 lis 2015, 17:08

Posty: 187
Serio więcej?! to dlaczego się mówi, że wegetarianie mają za mało wit B12?

Poprzednia

Wróć do Układ krwionośny