Czym zastąpić słodycze/zdrowe słodycze

Awatar użytkownika
Prześwit
Posty: 3422
Rejestracja: 13 lip 2013, 4:26

09 wrz 2015, 6:04

To brzmi jak schabowy z kurczaka :P
Lola1990
Posty: 188
Rejestracja: 05 lis 2013, 22:26

10 wrz 2015, 6:31

:lol:
wiadomo, że są takie zwyczajowe nazwy. Ja bym chętnie spróbowała, ale nerkowce bardzo zakwaszają organizm niestety :(
Sammy
Posty: 70
Rejestracja: 02 sty 2015, 12:31

11 wrz 2015, 15:42

A może to jest sernik z nerkowcami? W sensie dodatkiem?
Vera
Posty: 391
Rejestracja: 05 lis 2013, 8:26

15 wrz 2015, 20:12

Ostatnio słyszałam o brownie z ciecierzycy... ale jakoś przekonania mi brak.
Długa
Posty: 140
Rejestracja: 14 cze 2014, 19:43

19 wrz 2015, 7:45

A po co...? Przecież podgrzany miód niczym nie różni się od cukru...
DevonRex
Posty: 78
Rejestracja: 30 gru 2014, 8:24

20 wrz 2015, 8:43

Jak to?
Pola
Posty: 91
Rejestracja: 01 lip 2014, 21:52

20 wrz 2015, 18:10

Zmienia się w sacharozę czyli to samo co biały cukier.
wiosennyświerszcz
Posty: 1134
Rejestracja: 14 lip 2013, 8:40

21 wrz 2015, 6:40

A w czystej formie jakie cukry zawiera?
Carmen
Posty: 47
Rejestracja: 01 cze 2015, 6:25

21 wrz 2015, 11:09

Glukoza, fruktoza i maltoza.
Kierka
Posty: 155
Rejestracja: 26 mar 2014, 8:38

23 wrz 2015, 12:41

Dlaczego sacharoza jest mniej zdrowa od tych 3?
ODPOWIEDZ