Czym zastąpić słodycze/zdrowe słodycze

Lola1990
Posty: 188
Rejestracja: 05 lis 2013, 22:26

23 paź 2015, 15:58

Ewentualnie więcej składników gęstych.
Pola
Posty: 91
Rejestracja: 01 lip 2014, 21:52

25 paź 2015, 19:09

No ale mąka to też węglowodany, więc gdzie sens?
Kierka
Posty: 155
Rejestracja: 26 mar 2014, 8:38

26 paź 2015, 12:32

Może być mąka żytnia...
Długa
Posty: 140
Rejestracja: 14 cze 2014, 19:43

28 paź 2015, 21:02

Zdrowe słodycze nie muszą być niskokaloryczne :)
Carmen
Posty: 47
Rejestracja: 01 cze 2015, 6:25

29 paź 2015, 14:29

Jadłyście kiedyś batoniki nutrend? Takie malonowe czy jagodowe? Co o nich sądzicie?
Długa
Posty: 140
Rejestracja: 14 cze 2014, 19:43

06 lis 2015, 10:45

Nie jadłam... nie znam w ogóle tej firmy.
Marek
Posty: 74
Rejestracja: 10 kwie 2015, 8:17

07 lis 2015, 14:59

Pseudo zdrowe G. Batony zbożowe lepiej robić samemu w domu z daktylami i miodem a nie syropem glukozowym.
wiosennyświerszcz
Posty: 1134
Rejestracja: 14 lip 2013, 8:40

09 lis 2015, 8:38

Podpiekasz je czy nie?
Zoe
Posty: 99
Rejestracja: 25 gru 2014, 13:38

11 lis 2015, 20:10

Chyba nawet nie trzeba. Wszystkie składniki są gotowe do jedzenia :)
Kierka
Posty: 155
Rejestracja: 26 mar 2014, 8:38

13 lis 2015, 12:59

Tylko kwestia tego jak to się sklei. Można też podsmażyć na patelni do naleśników chwilkę.
ODPOWIEDZ