Czym zastąpić słodycze/zdrowe słodycze

Globe_Troter
Posty: 48
Rejestracja: 14 sty 2015, 12:31

27 sty 2015, 18:34

Oj, to jest podstawa.
Awatar użytkownika
Prześwit
Posty: 3422
Rejestracja: 13 lip 2013, 4:26

28 sty 2015, 11:44

Łącznie z białym pieczywem, kukurydzą i miodem, makaronami jasnymi.
Awatar użytkownika
Pięć
Posty: 85
Rejestracja: 20 sty 2015, 11:19

28 sty 2015, 14:32

mąka pszenna też jest zakazana
nakrapiana
Posty: 48
Rejestracja: 21 lut 2014, 8:00

30 sty 2015, 20:55

hm... naleśniki robiłyście z niej?
Koralowa
Posty: 36
Rejestracja: 16 lip 2014, 8:44

31 sty 2015, 15:46

Wszystko można z niej robić ;)
Pookie
Posty: 119
Rejestracja: 12 sty 2015, 16:34

05 lut 2015, 18:23

Mnie jakoś nie podchodzi jej smak.
Lola1990
Posty: 188
Rejestracja: 05 lis 2013, 22:26

06 lut 2015, 11:12

Dlaczego żytnia jest zdrowsza?
Awatar użytkownika
Pięć
Posty: 85
Rejestracja: 20 sty 2015, 11:19

07 lut 2015, 17:33

nakrapiana - trzeba przyzwyczaić się do jej smaku, ale jak już to się stanie, to nie wyobrażasz sobie wrócić do pszennej
Awatar użytkownika
Trzydziestka
Posty: 135
Rejestracja: 05 lut 2015, 14:09
Lokalizacja: Ksawerów

07 lut 2015, 19:54

ikselka - nie ma przebacz, trzeba wszystko odstawić, nie tylko słodycze, ale produkty, które ten cukier zawierają np ketchup (niezbyt oczywiste, prawda?). I miód też odpada, wszelkie słodziki, syrop z agawy też nie bardzo. Moja dietetyczka dopuszcza jedynie stewie i ksylitol.
foka
Posty: 625
Rejestracja: 24 lip 2013, 15:46

10 lut 2015, 7:16

Do dzieła ikselko! Wierzymy w Ciebie :)
ODPOWIEDZ