blizny po trądziku
Moderator: moderator
- Trzydziestka
A to takie co reklamują w telewizji na blizny... bio oil chyba... próbowała któraś z Was?
Trzydziestka ja próbowałam kiedyś Bio Oil ale szału nie było. Może trzeba było być bardziej konsekwentnym w działaniu i zużyć kilka opakowań, tego nie wiem. Za to skórę twarzy miałam ciągle tłustą bo w końcu to olej jest. Dawno temu stosowałam krem No-Scar i o nim faktycznie mogę napisać wiele dobrego, bo miałam wtedy spore blizny po trądziku i naprawdę widziałam efekty już po jednym pudełku. Skóra była fajnie matowa i dobrze nawilżona a u mnie z tym zawsze kłopot jest. Fakt krem jest dość drogi choć w niektórych aptekach można go było dostać za jakieś 40 kilka złotych, teraz pewnie jest droższy, ale warto ja znów przymierzam się zapolować na niego w aptece ale to dopiero jak trochę kasy przytulę 

-
50ml za 70zł. to jest do stosowania miejscowego czy na całą twarz?
wielkie_oczy jeśli mówisz o kremie no-scar to jest on do stosowania miejscowego na blizny, żeby były efekty to trzeba wcierać przez chwilę w miejsce gdzie masz bliznę, oczywiście stosować trzeba codziennie najlepiej kilka razy dziennie dla lepszego efektu aż do pozbycia się blizny, kiedy stosowałam go tylko na blizny to super znikały a kiedy miałam znów inne blizny to zaczęłam stosować ten krem na całą twarz no i efektów nie było widać, wydaje mi się że właśnie dlatego że rozjaśniała mi się cała twarz równomiernie więc i zdrowa skóra i blizny co za tym idzie efektu widać nie było, wniosek stosuj tylko na bliznę 

- Trzydziestka
dzięki za info. coś czułam nosem, że to naciągane.
-
Co naciągane? Jak na samą bliznę, to wystarczy na dłużej.