• Zapraszamy do prowadzenia dyskusji i zamieszczania komentarzy.
  • Tematy zgrupowane sa w kategorie.
  • Dla nas liczy się Twoje zdanie – bądź aktywny na FORUM!
Choroby
i dolegliwości
Ciąża
i dziecko
Seks
i sprawy intymne
Uroda Zdrowy
styl życia
Off topic
Indeks witryny Choroby i dolegliwości Endokrynologia Bardzo wysokie przeciwciała anty-TG

Bardzo wysokie przeciwciała anty-TG

Moderator: moderator



Posty: 1
Witam
Proszę o interpretację wyników.

TSH 2,57 (0,27-4,20)
Ft3 4,98 (3,10-6,80)
Ft4 16,14 (12.00-22.00)
Atpo <5 (<34)
Atg 3386 (<115)

Atg dodatkowo w wyniku jest z strzalka w górę :-(
Mam objawy niedoczynności tarczycy, zmęczenie, wypadajace włosy, ostatnio bardzo sucha skóra, zwłaszcza skóra głowy. Czy ktoś miał podobnie z tak bardzo wysokimi przeciwcialami?
Pozdrawiam

Wróć do Endokrynologia